Komentar dana: Nenad Radosavljević

Komentariše: Nenad Radosavljević

Najvažnije je da Kosovo ukine takse na robu iz centralne Srbije i da se…

Jutros opet… takse! Prve tri vesti. Nešto kao priča Kurti pa Veljko Odalović pa Grenel pa Mustafa pa… A ja ćutim, ni reč. I baš se lepo osećam.

Iako je kalendarski rano, rezidba u voćnjacima širom opštine Leposavić, uveliko je počela. Koje su osnovna načela i šta je najbitnije kod ovog vida zaštite voća, saznaćete u narednim minutima. Posetili smo jedan od zasada jabuka nedaleko od centra Leposavića….

Rogove, zube i jezike su nam odsekli davno, što kaže ministar Đorđević, o genitalijama da i ne govorimo. Sada su nam podelili sadnice šljiva, previše i za celu Šumadiju, da i mi možemo nešto da orezujemo a ne samo oni nas.

Član Saveta za ekspeditivnost Irana preminuo je nakon što se zarazio koronavirusom, objavila je državna novinska agencija IRNA, prenosi agencija Anadolija. Mohamed Mirmohamadi (76) preminuo je od posledica COVID-19 u bolnici u glavnom gradu Teheranu, navela je IRNA.

To je zato što je star (probio Zlatiborov limit od 75), što ne pere ruke čvrstim nego tečnim sapunom i zato što je imao nesreću da se rodi i živi u Iranu a ne u čudu od Srbije.

Javni dug je, uverava ministar, potpuno pod kontrolom, iznosi oko 50 odsto BDP-a, a stopa nezaposlenosti je, kaže Mali, najniža od 1996. godine od kada se rade merenja i iznosi 10,4 odsto.

Ako kažeš da je 10,4 odsto a svi koji su zaposleni u državi, da se tim pitanjima statistike i analize zapošljavanja bave, su oni koje si ti zaposlio i tu informaciju treba da provere NVO-i koje si kupio i nezavisni novinari kojih ili uopšte nema ili od straha i progona više to nisu, onda ti je informacija sto posto tačna, nema šta.Svi navodi iznešeni u ovom tekstu su lični stav autora i ne odražavaju nužno stavove redakcije. KoSSev nije autor teksta Preuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.