Komentar dana: Nenad Radosavljević

Komentar dana Komentariše: Nenad Radosavljević

Komentariše: Nenad Radosavljević

Ministar unutrašnjih poslova, Nebojša Stefanović je kao „apsolutnu laž“ ocenio navode potpredsednika Narodne stranke Miroslava Aleksića da je vlasnik imanja Jovanjica posle hapšenja prvo zvao Andreja Vučića, brata predsednika Srbije, a da je među čestim kontaktima u telefonu vlasnika bio i sam Stefanović.

Pitam se kako im nije jasno da su pročitani, da nisu na uzlaznoj putanji nego u posrnuću i skorom konačnom padu sa vlasti, da je razotkrivena gomila gluposti koje su napravili za ovih sedam godina pljačke koje su počinili i upropašćavanje države koje su doveli skoro do kraja. Nadalje saplitanje samih sebe je jasan pokazatelj njihove pameti na čiji niski nivo u celom SNS-u smo ukazivali onda kada je strah, da će ta gomila ipak doći na vlast, postao osnovan.

Skupština Srbije usvojila je budžet Srbije za 2020. godinu kojim su predviđeni prihodi od 1.314,5 milijardi dinara i rashodi od 1.334,7 milijardi dinara, a deficit će iznositi 20,2 milijarde dinara, odnosno 0,3 odsto bruto domaćeg proizvoda (BDP). Za budžet je glasao 151 poslanik, niko nije bio protiv niti se ko uzdržao od glasanja.

Konačno nirvana u skupštini. Blagostanje, jedinstvo, uživanje… Problem je što neće trajati dugo. I još je veći što će za opštu bežaniju sa vlasti saznati poslednji.

Ministar prosvete Srbije Mladen Šarčević ponovio je danas da će jedan od prioriteta sledeće godine biti obavezan obuhvat dece od tri do šest godina predškolskim obrazovanjem. On je rekao da se za to već koristi 50 miliona evra kredita Svetske banke i da se na tome radi s lokalnim samoupravama i fondacijama. 

Ovaj na kreditima, Drobnjak sa autoputevima na kreditima, sve je ovde na kreditima. Kamate su jedino što će ova vlast ostaviti budućim generacijama. Sve ostalo će odneti sa sobom za sebe i samo za svoja pokolenja. Što se nas tiče kada jednom odu mogu slobodno za sobom da ugase svetlo. Upalićemo ga već mi. Bar da bi ih pronašli u mišjim rupama.Svi navodi iznešeni u ovom tekstu su lični stav autora i ne odražavaju nužno stavove redakcije. KoSSev nije autor teksta. 

Comments

commentsPreuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.