Komentar dana – Nenad Radosavljević

Komentariše: Nenad Radosavljević

Srbija je spremna za dijalog i kompromis, a opredeljena je za mir, ali nije spremna i nikada neće prihvatiti nekakve nove „Oluje“, novi egzodus i zločine nad Srbima, poručio je danas predsednik Srbije Aleksandar Vučić na kraju vežbe Vojske Srbije i Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije „Zajednički udar 2018″ u Kraljevu.

Bez brige predsedniče. Mi ćemo da budemo mirni pa oni neće da nas napadnu, a ti ćeš da nam središ da kompromisno budemo u drugoj državi.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić istakao je danas u Kraljevu da, kada se govori o Kosovu, nema nameru da se krije iza naroda, kao što to neki tvrde, ali dodaje da će građani biti ti koji će da odluče o svojoj budućnosti.

A ti si tu fikus? Filadendron? Ne, Srbine… Ti si naš bršljen. I da smo grab, osušio bi nas.

Premijer Kosova Ramuš Haradinaj se danas u Prištini sastao sa direktorkom za Zapadni Balkan Evropske komisije sa kojom je razgovarao o sprovođenju Evropske agende reformi u oblastima vladavine prava, dobrog vladanja, investicija, obrazovanja i zapošljavanja.

Sve su njemu bliske teme. Naročito ona o vladavini prava, jer su svi koji su bili potencijalni svedoci u Hagu imali pravo da postoje dok ih nisu zvali da svedoče.

Komandant baze NATO u Napulju, admiral Džejms Fogo i komandant KFOR-a, general Salvatore Kuoči, sastali su se juče sa vršiocem dužnosti generalnog direktora Kosovske policije Naimom Redžom i njegovim saradnicima u direktoratu Kosovske policije u Prištini.

*bt… Da neće opet da nas bombarduju?Svi navodi iznešeni u ovom tekstu su lični stav autora i ne odražavaju nužno stavove redakcije. KoSSev nije autor teksta.​ 

Comments

commentsPreuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.