Komentar dana: Nenad Radosavljević

Komentariše: Nenad Radosavljević

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primio je u oproštajnu posetu ambasadora Kraljevine Holandije Hendrika van den Dola i zahvalio mu na doprinosu razvoju odnosa dveju zemalja, izrazivši očekivanje da će u budućnosti biti više kontakata u okviru političkog dijaloga, kao i inicijativa za ekonomsku saradnju.

E, ovaj počeo da radi svoj posao. Valjda je bio dokon.

Potpredsednik Skupštine Srbije Vladimir Marinković kaže da je Srbija danas partner Sjedinjenim Američkim Državama (SAD), navodeći da je te odnose „resetovao“ predsednik Aleksandar Vučić, a poručuje da treba raditi i na promeni propagande koja ranije Srbiji u tom delu sveta nije išla u korist.

Pa, čoveče oni ni na mapi ne mogu da nas nađu! Ranija propaganda je pretpostavljam ono što je jedina demokratska vlast ikada u Srbiji, u vreme Đinđića, radila. Vi ste antipropaganda koja nije išla u korist ni do nje, a ni posle zla koje ste napravili, a zbog kojeg sada ispaštamo i koje vi pokušavate da operete. E pa neće moći. Vi ste mali, zli ljudi i to ćete ostati dok god ste živi.

Novčana naknada nezaposlenim licima za jun 2019. godine biće isplaćena danas, saopštila je Nacionalna služba za zapošljavanje. Sutra će biti isplaćene privremene novčane naknade licima koja žive na i izvan teritorije Kosova i Metohije, navedeno je u saopštenju.

Prosto se pitam da li oni postoje da pružaju novčane naknade nezaposlenim licima i sebi plate ili da  pružaju mogućnost nezaposlenima da se zaposle. Izgleda da je ovo prvo. Zašto ne promene ime u “Nacionalna služba za dodelu mrvica”?Svi navodi iznešeni u ovom tekstu su lični stav autora i ne odražavaju nužno stavove redakcije. KoSSev nije autor teksta. 

Comments

commentsPreuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.