Komentar dana: Nenad Radosavljević

Komentariše: Nenad Radosavljević

Vozilo, čiji je vlasnik zamenik ministra rada i socijalne zaštite u Vladi Kosova i član Srpske liste Miloš Perović, zapaljeno je rano jutros u centru Zubinog Potoka, potvrdio je regionalni portparol Kosovske policije Branislav Radović Radiju Kontakt plus.

Paljevina automobila, bilo čijeg i bilo iz kog razloga, nisu dobar znak i vraćaju nas u vremena za koja nam se izgleda samo činilo da se neće vratiti.

U toku je saslušanje poslanice Demokratske partije Kosova Fljore Brovine u policijskoj stanici u Prištini u vezi fotografija koju je juče pokazala u Skupštini Kosova, prenosi Kosovapress. Brovina je juče pokazala dve fotografije, na kojima se navodno vidi silovanje Albanke od strane srpskih vojnika tokom rata na Kosovu. Mediji su u međuvremenu preneli da je fotografija koju je Brovina juče pokazala, sa pornografskog videa u Iraku.

Eto kako jedna neodgovorna i pokvarena osoba može da diskredituje sve one koji se iskreno nadaju zadovoljenju pravde i kompromituje njihove opravdane zahteve za kažnjavanje počinilaca zločina, da bi zadovoljila svoju banalnu želju dodvoravanja istima da bi je birali kada bude potrebno u sveopštoj hajci i izbornoj kampanji, poslednjih dana, zasnovanoj isključivo na mržnji prema Srbima.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić kaže za RTS da kosovske vlasti planiraju da od ponedeljka uhapse 26 policajaca sa severa Kosova i Metohije i još 15 osoba – pod izgovorom da su učestvovali u korupciji. Cilj je, ističe, da sever ostane nezaštićen.

A ako ih ne pohapse to je zbog toga što je on intervenisao obznanjivanjem informacije. Prosto… Ovo je smislio Dragan J Vučićević, garant.

Kandidat Srpske liste za gradonačelnika severne Kosovske Mitrovice Goran Rakić danas je pozvao sugrađane da na predstojećim izborima pokažu koliko su Srbi na severu KiM jedinstveni i odlučni da istraju u svojoj borbi.

Jedinstvo i odlučnost sugrađana će biti poduprti od strane lokalne samouprave pritiscima, ucenama, obećanjima bez pokrića, organizovanim kontrolisanim odlascima na glasanje do privođenja neodlučnih i neposlušnih na biračka mesta. A i neki šamar po nekome nije od raskida i neće da šteti. Jer veliki je to cilj. Istrajati u borbi da imamo ko da nam vlada i to oni, samoizabrani je najvažnije. Njima.

Posebna sednica Skupštine Srbije, na kojoj će se razmatrati izveštaj o Kosovu i Metohiji, zakazana je za 27. maj, najavila je danas predsednica parlamenta Maja Gojković i dodala da će poziv za učešće biti upućen i predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću.

Da, da, ona će njega zvati, kako da ne. Tako su ga isto i u Sinod zvali. Treba ga pustiti da se sam udavi sa svim istomišljenicima i kolaboracionistima u skupštinskoj sali. Neka sami sebi objasne šta su napravili narodu svom.Svi navodi iznešeni u ovom tekstu su lični stav autora i ne odražavaju nužno stavove redakcije. KoSSev nije autor teksta. Preuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.