Komentar dana: Nenad Radosavljević

Komentariše: Nenad Radosavljević

Ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Srbije Rasim Ljajić izjavio je danas da srpske robe ima širom Kosova i da tamo dospeva alternativnim putevima. Navodeći da su zvaničnici Srbije odmah po uvođenju taksi na srpsku robu upozoravali na razvijanje crnog tržišta, Ljajić je za RTS rekao da kada se pogledaju prodavnice na Kosovu vidi se da ima srpske robe, koja se tamo pojavljuje raznim kanalima.

I čekaj, ko je ovde blesav? Ja mislim da si ti. Ako ti Vučić kaže da je problem taksa, ti vičeš, a ako ti kaže da nije, ti isto vičeš. Pa čoveče da li si ti normalan?

U Prištini se danas održava konferencija na temu „Glas naroda, veliko finale Kosovo i Srbija“ na kojoj je predsednik Kosova, Hašim Tači, poručio da je dogovor Beograda i Prištine neophodan i neizbežan, a ako do njega ne dođe postoji velika opasnost od destabilizacije regiona.

E, aj malo da probamo rat. Aj Hašime, Aj Ramuše, vi ste toliko mali da vaš nestanak niko neće ni da primeti. Vas dvojice. Vi ne predstavljate nikog. Ajd’ da probamo da vas nema pa da onda vidimo šta će biti. Rugova je otišao i ništa. Sakrijte se negde.

U političkim i krugovima analitičara na Kosovu su prisutne špekulacije da bi predsednica političke stranke Alternativa i poslanica Skupštine Kosova, Mimoza Kusari Ljilja mogla da bude premijer tehničke vlade koja bi mogla da bude formirana u slučaju izglasavanja nepoverenja vladi premijera Ramuša Haradinaja.

Znate li koliko me interesuje Ljilja? Kao lanjski sneg. A on se već desio i ništa mi ne znači.

Prvi rafovi sa proizvodima srpskih proizvođača sa Kosova i Metohije otvoreni su danas u Novom Sadu, kao i Kosmetski kutak, u centru Novog Sada, gde će biti predstavljani srpski proizvodi sa Kosova i Metohije. Kosmetski kutak otvorili su šef vladine Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić i gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević.

Vina kojima su Srbi iz Hoče godinama pojili nedopijene srpske funkcionere i suve šljive od kojih sami pravimo kompote zimi jer nemamo od čega da se hranimo uopšte nisu uspeh. Vi ste gospodo lopovi koji peru pare jer mnogo više peru nego što pogurenim jadnicima koji vam pune hladnjače ostane.Svi navodi iznešeni u ovom tekstu su lični stav autora i ne odražavaju nužno stavove redakcije. KoSSev nije autor teksta. 

Comments

commentsPreuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.