Komentar dana: Nenad Radosavljević

Komentariše: Nenad Radosavljević

U ponedeljak veče u Zubinom Potoku je Kosovska carina zaplenila robu u vrednosti od 10.000 evra. Jedinice koje se bore protiv krijumčarenja su ekipi KTV pokazale da je 95 odsto krijumčarene robe poreklom iz Srbije. Prema njihovim rečima, 5 kilometara granice koja deli Kosovo i Srbiju na severu Kosova je i dalje kritična tačka za krijumčarenje.

Baš me interesuje kako znaju kolika je cena zaplenjene robe. Verovatno otuda što se i sami time bave.

Odborniku Inicijative SDP-a u Skupštini opštine severnog dela Kosovske Mitrovice Marku Jakšiću upućene su pretnje. To se dogodilo pošto je objavio da će u subotu 2. februara biti održan protest „Jedan od pet miliona“ u tom gradu, objavio je portal Kossev.

Marko, ne brini. Biću tamo sa tobom pa neka nas sve pobiju. Mislim ovo nije ohrabrenje, ali je podrška.

Advokat iz Prištine Živojin Jokanović biće branilac Milana Radoičića ukoliko ga kosovski organi privedu i započnu sudski proces zbog ubistva Olivera Ivanovića. Jokanović je to potvrdio za RTV Kim tokom snimanja emisije “Dogovor!?“, prenosi KoSSev. “Ja sam budući branilac Milana Radoičića, ako bude priveden pravdi“, kazao je Jokanović, istakavši da ima punomoćje.

Pa ti ni sam sebe ne možeš da braniš da te nešto preko ulice ne pregazi. ‘Ajde bre beži.

Reagujući na vest da je Milan Radoičić angažovao advokata Živojina Jokanovića, Rada Trajković veruje da bi, ukoliko odluči da se preda, on mogao da bude zaštićeni svedok u procesu razrešenja ubistva Olivera Ivanovića. Predsednica Evropskog pokreta Rada Trajković kaže za RTV Kim da postoje indicije da se Radoičić preda i da to pokazuje iznenadni dolazak Marka Đurića na Sever Kosova.

Rada Trajković je sve vreme samo govorila istinu.Svi navodi iznešeni u ovom tekstu su lični stav autora i ne odražavaju nužno stavove redakcije. KoSSev nije autor teksta. 

Comments

commentsPreuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.