Komentar dana: Nenad Radosavljević

Komentariše: Nenad Radosavljević

Izjavio je jedan koji ne živi ovde i nema pojma šta se na Kosovu dešava: Taj će porez od 100 odsto uvećati fond za Sever Kosova (pa će nam od toga svima biti dobro).

Kralju, ta sredstva neće ući svakome u džep pa će moći da plati jogurt kao pre, brašno na isti način ili šta god od namirnica. Ti možeš da zaglupljuješ one oko sebe koji od tebe zavise ali ne možeš nas normalne.

Nisam hteo da komentarišem bilo šta što je ovih dana aktuelno. Samo se pitam gde je mera ljudske poniznosti i dodvoravanja. Koliki stepen obrazovanja treba da ima čovek da bi bio čovek ili da pristane da bude krpa bez obzira na sve. Bojim se samo da će i moja deca postati takva. I oni koje volim. Baš mi dođe neka tuga. Ja nikada nisam bio “mekušac”. Hteli su da me spale, da me bace kroz prozor, da me dignu u vazduh… Nek dižu… Al’ žao mi njih… Moje dece i nje.

Sada gledam: Oni koji su bili “ukor” kakav ne trebaš biti u životu su naše državno rukovodstvo. Vučiću i ti si to. Zelja pored tebe. Bata Santos takođe.  Vi ste svi neljudi. Doći će vam kraj. Nadam se da ću biti živ kada se to desi.

Danas pišem i vesti i komentare. Ja sam nezavisni vlasnik i mogu da mi pljunu pod prozor. Neću da komentarišem Albance. Oni su to što su… Ovi naši ‘Albanci’ su gori. To vam je Vučić, Vulin, Drecun, ona premijerka, onaj Dejan Miletić, Oni….

Rekla mi jedna osoba, treba da budeš fin…

E više neću…Svi navodi iznešeni u ovom tekstu su lični stav autora i ne odražavaju nužno stavove redakcije. KoSSev nije autor teksta.​ 

Comments

commentsPreuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.