Kolašinac svetski prvak u ribolovu

fider ribolovstvo Aleksandar Jole Radović
FOTO: Aleksandar Jole Radovic

Na Svetskom prvenstvu u ribolovu, koje je održano prethodnog vikenda u mestu Kinrooi u Belgiji, reprezentacija Srbije „Formax feeder team Serbia“ izborila se za najsjajnije odličje.

Na ovom takmičenju u kategoriji fider ribolovstva učestvovale su 23 ekipe, u sastavu od po pet članova.

U pobedničkom timu koji je predstavljao Srbiju bio je i kolašinac Aleksandar Jole Radović.

„Utisak je fantastičan, pobedili smo ljude kojima je nacionalni sport sportski ribolov. To u istoriji još uvek niko nije postigao“, rekao je Radović za KoSSev portal.

Istakao je da je za ovaj rezultat bilo potrebno puno odricanja i velikog zalaganja celog tima.

Aleksandar kao i ostali članovi pobedničkog tima zahvalili su se porodicama i prijateljima na podršci, koja je, kako kaže, doprinela ostvarenju ove pobede.

Takođe, veliku zahvalnost za bodrenje i poverenje uputili su svom selektoru Dušanu Veljkoviću.

Članovi reprezentacije Srbije su Nenad Petronijevic – Spaca, Darko Todosijević – Dare, Aleksandar Batanović – Batke, Saša Cuckić – Cule, Dalibor Okolić – Zaja, Stevan Cvetić – Steva, Aleksandar Radović-Jole, Miloš Petković – Miško, Dušan Veljković – Dule.

A kako je izgledao ulazak u svečanu banket salu i doček svetskih šampiona u feeder ribolovu u Belgiji uz pesmu „Vidovdan“ nakon završenog takmičenja pogledajte ispod.

Generalni sponzor srpske reprezentacije koji je pokrio sve troškove je Formax Store Srbija.Preuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.