Kolašin prevoz i restorani iz Gračanice: Popust od 50 i 20% za novinare UNS-a

Saobraćajno-transportno preduzeće „Kolašin prevoz“ iz Kosovske Mitrovice odobrilo je članovima UNS-a popust od 50 odsto na cene karata u međumesnom saobraćaju. I restorani “Arsa” i “Posebna priča” iz Gračanice odobrili su članovima UNS-a 20 odsto popusta na restoranske usluge i usluge prenoćišta. 

Pravo na popust ostvaruju članovi UNS-a sa overenom legitimacijom za godinu koja je u toku.

“Kolašin Prevoz” je najveće saobraćajno-transportno preduzeće na Severu Kosova. Raspolaže sa oko četrdeset autobusa i pokriva teritoriju celog Kosova i Metohije, kao i pravce ka Kraljevu, Kragujevcu i Beogradu. Putnički saobraćaj “Kolašin prevoz” obavlja kroz linijski, vanlinijski i ugovoreni prevoz. 

Više informacija pogledajte na sajtu www.kolasinprevoz.rs.

I restorani “Arsa” i “Posebna priča” iz Gračanice odobrili su članovima UNS-a 20 odsto popusta na restoranske usluge i usluge prenoćišta. 

Članovi UNS-a popust u restoranu “Posebna priča” ostvaruju na restoranske usluge. U okviru restorana “Arsa” u Gračanici je restoran u kojem se služe domaća jela i jela sa roštilja i motel sa 7 dvokrevetnih soba. Restoran organizuje i sve vrste slavlja i proslava.

 

Comments

commentsPreuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.