KM: U raciji kod Tehničke škole uhapšen zbog 10 kg droge

FOTO: Dželjalj Svećlja/Fejsbuk

Vest je ažurirana 

20.30 – Nove detalje o akciji koja se danas odvijala u severnom delu Mitrovice, saopštila je upravo Kosovska policija. 

Za razliku od Svećlje, iz policije tvrde da je reč o 9kg i 108 grama koliko je danas pronađeno. Navode i to da je akcija izvršena po dojavi o mogućim narkoticima na toj lokaciji. 

Iz KP takođe preciziraju da je reč o 33-godišnjem muškarcu, protiv kog je odmah pokrenut slučaj „neovlašćena kupovina, posedovanje, prodaja ili distribucija narkotika, supstanci, psihotropnih sredstava ili analoga“. Njemu je određen pritvor do 48 sati.

18.04 – Jedinica za borbu protiv narkotika Kosovske policije izvršila je danas raciju u kući kod Tehničke škole u severnom delu Mitrovice i uhapsila jedno lice srpske nacionalnosti, saopštio je upravo kosovski ministar unutrašnjih poslova Dželjalj Svećlja.

Muškarac je uhapšen nakon što ga je policija zatekla u posedu sa 10kg marihuane.

„U sklopu akcije u borbi protiv šverca, danas je Jedinica za borbu protiv narkotika u kući kod Tehničke škole u ​​Severnoj Mitrovici izvršila raciju zbog sumnje na drogu, gde je i uhapsila lice srpske nacionalnosti i pronašla 10 kg marihuane“, naveo je Svećlja.

Najavio je nastavak ovakvih akcija.Preuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.