Kancelarija za KiM i ove godine na sajmu turizma u Beogradu

FOTO: Kancelarija za KiM

Kancelarija za KiM predstaviće turističku ponudu gradova i opština sa KiM-a na 43. Međunarodnom sajmu turizma koji se održava u Beogradu od 24. do 27. marta.

Nastup na sajmu je organizovan pod sloganom ‘Doživi Kosovo i Metohiju’, u okviru koga će svoje turističke ponude predstaviti: Štrpce, Zvečan, Kosovska Mitrovica, Zubin Potok, Leposavić, Priština i više opština iz Kosovskog Pomoravlja, saopštila je juče Kancelarija za KiM.

Program na štandu Kancelarije u hali 4, takođe, obuhvata i predstavljanje popularnih turističkih destinacija, kao što su Rajska banja iz Banjske ili Via Ferrata Berim iz Zubinog Potoka. Na sajmu će se promovisati i posete manastirima, crkvama i drugim značajnim verskim i istorijskim lokacijama, turističkim manifestacijama i seoskim domaćinstvima na KiM-u.

Kancelarija za KiM učestvovaće i na 12. Međunarodnom sajmu vina 25. i 26. marta na kome će biti predstavljeno devet vinarija sa Kosova: vinarija Antić iz Orahovca, vinarija Brkić iz Velike Hoče, Dečanska vinica, vinarija Manitašević, vinarija Đuričić i vinarija Lukić iz Velike Hoče kao i vinarija Jevremović i vinarija Lakićević iz Leposavića i vinarija Jovanović iz Zvečana, najavljeno je ujedno.Preuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.