Jugoslovensko dramsko pozorište od četvrtka emituje predstave na internetu

Pozorište
Foto: Pixabay

Jugoslovensko dramsko pozorište saopštilo je da će od četvrtka 26. marta, na YouTube kanalu tog pozorišta i sajtu jdp.rs emitovati snimke predstava.

Prva predstava koju će prikazati je Hadersfild, Uglješe Šajtinca u režiji Aleks Čizholm. Početak striminga je u 21 sat. Ista predstava moći će na ovaj način da se gleda i u naredna tri dana – u petak 27, subotu 28. i nedelju 29. marta takođe u 21 sat. Nova predstava je narednog četvrtka 2. aprila.

Takođe, u 21 će se emitovati predstava Bure baruta, Dejana Dukovskog u režiji Slobodana Unkovskog.

U četvrtak 9. aprila emitovaće se predstava Skakavci, Biljane Srbljanović u režiji Dejana Mijača dok je u četvrtak 16. aprila na programu JDP TV predstava Mletački trgovac, Vilijama Šekspira u režiji Egona Savina.

Sve predstave će biti reprizno emitovane i naredna tri dana po premijernom izvođenju. Premijere će biti u četvrtak, a reprize u petak, subotu i nedelju.

„Budite sa nama i posetite JDP YouTube kanal, naš sajt i društvene mreže. Ostanite kod kuće! Budite odgovorni prema sebi i zajednici“, poručeno je iz JDP.

N1

Pogledajte raspored za besplatne predstave drugih pozorišta:

„Kultura u doba korone“: Predstave, književni i muzički događaji putem interneta

Comments

commentsPreuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.