Još jedna lažna uzbuna za bombu na autobuskoj stanici u Prištini

autobuska stanica Priština
FOTO: Gazeta Express

Izvor: Koha (Tekst je izvorno preveden sa albanskog, osim naslova koji je adaptiran)

Ponovo je došlo do lažne uzbune za eksplozivnu napravu na autobuskoj stanici u Prištini.

Kako je saopšteno iz policije, jutros oko 8.30, nepoznata osoba u anonimnom pozivu, saopštila je da je postavila eksplozivnu napravu na autobuskoj stanici u Prištini.

Policija je, kako je saopšteno, odmah preduzela sve mere bezbednosti u toj zoni i u jednom određenom prečniku evakuisala građane, a u međuvremenu su angažovane relevantne jedinice radi razmatranja slučaja.

„Informaciju je obradila policija. Nakon uviđaja koje su izvršile nadležne jedinice nije pronađeno ništa sumnjivo. Policijske jedinice su se povukle sa tog područja, dok su istražitelji započeli rad na rasvetljavanju svih okolnosti u vezi sa ovim slučajem“, navodi se u saopštenju.

KoSSev: Gotovo isti slučaj i na istoj stanici, dogodio se pre desetak dana. Tada je, takođe anonimno, jedan građanin pozvao policiju i izjavio da je na stanici u Prištini postavio eksplozivnu napravu, što se kasnije pokazalo kao lažna prijava.

Više o tome u: Nije pronađena bomba na autobuskoj stanici u Prištini

Comments

commentsPreuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.