Nije pronađena bomba na autobuskoj stanici u Prištini

autobuska stanica Priština
FOTO: Gazeta Express

Vest je ažurirana

Nije pronađena bomba na autobuskoj stanici u Prištini

Pripadnici Kosovske policije nisu pronašli eksplozivnu napravu na autobuskoj stanici u Prištini, prenosi Zakletva za pravdu. Potvrda stiže nakon što je izvršen uviđaj.

Zakletva za pravdu prenosi ujedno da je sada prohodna saobraćajnica koja je prethodno bila blokirana nakon što je policija obaveštena da je postavljena bomba.

Kosovska policija u Prištini obaveštena je danas da je na autobuskoj stanici u ovom gradu postavljena eksplozivna naprava.

Portparolka KP, Fljora Ahmeti, potvrdila je za Klan Kosova da je policija dobila anoniman poziv oko 14.00.

Osoba koja je pozvala policiju rekla je da je postavila eksplozivne naprave na autobuskoj stanici.

„Oko 14 časova dobili smo anonimni telefonski poziv. Jedno lice je izjavilo da je postavilo eksplozivnu napravu na autobuskoj stanici u Prištini. Policija je odmah preduzela sve mere bezbednosti u tom području. Građani su evakuisani u određenom parametru, dok su relevantne jedinice angažovane“, rekla je Ahmeti.

V. D. direktor autobuske stanice u Prištini, Arijanit Grezda, potvrdio je takođe za Gazeta Express da trenutno nema nikog na stanici u Prištini, te da se sumnja da je postavljena bomba.

Comments

commentsPreuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.