Ivanović premešten

Oliver Ivanović je pre oko pola sata premešten u pritvornu jedinicu u Severnu Mitrovicu; zamenik direktora Pritvornog centra u Prištini, Sokol Zogaj, potvrdio za naš portal da se Ivanović više ne nalazi u Pritvornom centru u Prištini.

Prema još uvek nepotvrđenim informacijama, Oliver Ivanović je pre nekih pola sata premešten u pritvornu jedinicu u Severnu Mitrovicu. 

Prema izjavama očevidaca, konvoj EULEX-ovih džipova, za koji se veruje da je dovezao Ivanovića je u 11.25 ušao u krug pritvorne jedinice u Severnoj Mitrovici. 

Advokat Olivera Ivanovića, Nebojša Vlajić, nije mogao za naš portal da potvrdi ovu vest.  Sa druge strane, zamenik direktora pritvorske jedinice u Prištini, Sokol Zogaj, potrvdio je da se Oliver Ivanović ne nalazi više u prostorijama pritvornog centra u Prištini. 

Kao što se vidi na fotografiji, deo konvoja za koji se veruje da je dovezao Olivera Ivanovića iz Prištine i dalje se nalazi ispred kruga pritvorne jedinice u Severnoj Mitrovici. 

 

Comments

commentsPreuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.