"Inspektorat Ministarstva životne sredine zaustavio skraćivanje zida"

Izvor: Veriu.info (Tekst je izvorno preveden sa albanskog)

Ispektorat Ministarstva životne sredine stavio je danas veoma brzo i bez ikakvog upozorenja nalepnicu o prekidu radova na smanjenju zida koje su Srbi započeli, prenosi Veriu.info.

Prema zvaničnicima inspektorata Ministarstva, postupak je prekinut zbog toga što će ovaj zid biti potpuno srušen i da neće biti samo skraćen.

"Zaustavili smo posao jer će zid potpuno biti srušen i neće biti samo skraćen," rekao je jedan od inspektora za Veriu.info.

Upitan da odgovori šta će se desiti ako Srbi ne zaustave radove, on je dodao da se ništa neće desiti, jer će zid uskoro biti uklonjen.

"Neće se desiti ništa ako Srbi reaguju. Ovaj zid će uskoro biti uklonjen odavde," rekao je inspektor.

Rad na zidu prekinut je danas kada je parlament doneo rezoluciju u kojoj se navodi da će se rušenje zida dogoditi do kraja januara.

Veriu.info je ranije javio da su dva srpska radnika počela da 'skraćuju' nekoliko centimetara zida koji su oni sagradili. 

Radnici koji su sekli zid odbili su da odgovore na pitanje novinara Veriu.info kako planiraju da smanje zid, a ne znaju ni koliko moraju da rade na zidu.

Comments

commentsPreuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.