Humanitarnim turnirom za Dragana Tripkovića završen MMA trening kamp u Mitrovici

MMA humanitarni turnir u grappling-u

Međunarodni MMA trening kamp, završen je juče humanitarnim turnirom u grappling-u za Dragana Tripkovića iz Plemetine. Ovaj kamp se u organizaciji MMA kluba Kosovska Mitrovica već drugi put održava u Mitrovici.

U roku od sat i po vremena, koliko je trajao poslednji, četvrti dan turnira, prikupljeno je 20.000 dinara, koji će biti uplaćeni na račun Dragana Tripkovića, naveo je Aleksandar Vukosavljević, trener kluba.

On se zahvalio svim učesnicima turnira i ljudima dobre volje koji su podržali ovu humanitarnu akciju.

Podsetimo, Draganu Tripkoviću iz Plemetine potreban je novac za hitnu transplantaciju bubrega u Italiji.

Tridesetjednogodišnji Dragan ima teško bubrežno oboljenje i već pet godina se nalazi na dijalizi, međutim, sada mu je predložena transplatacija bubrega.

Dragan bi trebalo da ode na transplataciju u Italiju, u bolnicu Santa Marija della Miseriocordia di Udine. Za dalje lečenje mu je neophodno 65 hiljada evra.

Do sada su se akciji prikupljanja pomoći za Dragana Tripkovića, pored MMA kluba Kosovska Mitrovica, odazvali diskoteka „Sfens“ i ansambl „Venac“ iz Gračanice, kao i lokalni privrednici.

Kako porodica nije u mogućnosti da prikupi veliki novac potreban za transplantaciju, svi oni koji žele da pomognu, novac mogu uplatiti na tekući račun Komercijalne banke: 205-9001001205934-98 ili u Raiffeisen banci na Kosovu na: 1501170000483129. Svrha uplate: Donacija za lečenje.

Dragan Tripkovic

 

Comments

commentsPreuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.