„Hor bečkih dečaka“ večeras i u Zubinom Potoku

Predstava Hor bečkih dečaka
Foto: Pozorište Slavija

Pozorišna predstava „Hor bečkih dečaka“ biće odigrana večeras u 19 časova u Domu kulture „Stari Kolašin“ u Zubinom Potoku.

Predstava „Hor bečkih dečaka“ odigrana je juče u Kosovskoj Mitrovici u Mitrovičkom dvoru, koju su organizovali Studentski centar „Priština“ – Kosovska Mitrovica i Studentski parlament.

Ova predstava je tragikomedija o gastarbajterima u Beču. Radnja se odvija u jednom podrumu bez prozora i dnevnog svetla, a tu su i jedan krevet i jedan TV koji je na izdisaju, kao i nekoliko pacova.

Komična priča o ljudima koji sanjaju budućnost, a bore se za sadašnjost, rađena je po tekstu Miroljuba Nedovića u adaptaciji i režiji Irfana Mensura. Pored reditelja u ovoj predstavi još glume i Boda Ninković i Dragan Petrović Pele.

U životu svakog našeg čoveka postoji onaj trenutak očaja kada u samoodbrani posegne za najboljim u sebi, humorom. Tada se šalimo na račun sopstvenog života, smejemo se svim svojim moćima, nemoćima, uspesima i neuspesima

Cena ulaznice za ovu predstavu iznosi 250 dinara.Preuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.