Hodžić za Kontakt plus: Podržite one koji već 4 godine uspešno vode Mitrovicu, ne zaboravite šta je za grad učinio Rakić

"Na predstojeće kosovske lokalne izbore građani treba da izađu u što većem broju i podrže one koji već četiri godine uspešno vode Severnu Mitrovicu. Još jednom pozivam da glasamo po savesti, ne zaboravljajući šta je u poslednje četiri godine za ovaj grad i građane učinio aktuelni gradonačelnik Goran Rakić," danas je Kontakt Plus radio preneo saopštenje šefice administracije ove opštine, Adrijane Hodžić, dostavljeno ovom radiju, kako je javio.

Osamnaest godina se čekalo na izgradnju autobuske stanice u gradu, slična situacija je i sa halom sportova, a došlo je do unapređenja obrazovanja i sistema zdravstvene zaštite, nabrojala je Hodžićeva zasluge gradonačelnika Gorana Rakića za ovaj radio.

"Ne trebaju nam prazna obećanja već, poput ovih, konkretna dela," podvukla je Adrijana Hodžić.

Izbori su "praznik demokratije" i 22. oktobra treba da biramo najbolje koji će voditi Severnu Mitrovicu, istakla je, javlja Kontakt plus radio.

Hodžić dan ranije za KoSSev: Izbori da ne budu farsa

Podsetimo, u izjavi koju je dan ranije dala za KoSSev, Hodžićeva je, tada, iako ne navodeći nijedno konkretno ime kandidata za gradonačelnika, takođe rekla:

"Pozivam građane da u što većem broju izađu na glasanje, da ne prodaju svoje glasove, već da glasaju po savesti. Imajte na umu da će oni koje odaberete biti na vlasti naredne četiri godine. Ovo je šansa da izbori budu istinski demokratski, a ne farsa. Neka izbori proteknu u fer i demokratskoj atmosferi".

Lokalni izbori na Kosovu održavaju se 22. oktobra. Na njima učestvuje najmanje deset subjekata kosovsko-metohijskih Srba, dok je podršku zvaničnog Beograda dobio samo jedan – Srpska lista. 

Pravo glasa imaće, kako su ranije javili kosovski mediji – 1.890.952 birača, pa će tako na ovim izborima, u odnosu na junske parlamentarne, pravo glasa imati 18.011 glasača više.

Comments

commentsPreuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.