Hodžić građanima Severne Mitrovice: Glasajte po savesti, izbori da budu fer i korektni

"Pozivam građane da u što većem broju izađu na glasanje, da ne prodaju svoje glasove, već da glasaju po savesti. Imajte na umu da će oni koje odaberete biti na vlasti naredne četiri godine" – poručila je građanima, uoči predizborne kampanje za kosovske lokalne izbore izvršna službenica opštinske administracije Severna Mitrovica, Adrijana Hodžić, čestitajući grašanima istovremeno poletak predizborne kampanje.

"Poslušajte dobro programe stranaka i odaberite, po svom mišljenju – najbolji. Ovo je šansa da izbori budu istinski demokratski, a ne farsa," navela je ona takođe u izjavi za KoSSev.

Neka izbori proteknu u fer i demokratskoj atmosferi, zaključila je.

Lokalni izbori na Kosovu održavaju se 22. oktobra. Na njima učestvuje najmanje deset subjekata kosovsko-metohijskih Srba, dok je podršku zvaničnog Beograda dobio samo jedan – Srpska lista. 

Pravo glasa imaće, kako su ranije javili kosovski mediji – 1.890.952 birača, pa će tako na ovim izborima, u odnosu na junske parlamentarne, pravo glasa imati više 18.011 glasača više.

Comments

commentsPreuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.