HO „Kosovsko Pomoravlje“ sprovela akciju pružanja pomoći Spasićima iz Klokota

HO Kosovsko pomoravlje
FOTO: „HO Kosovsko Pomoravlje“

Humanitarna organizacija „Kosovsko Pomoravlje“ nastavlja sa sprovođenjem akcija pružanja pomoći porodicama sa KiM. U ovonedeljnoj akciji obezbeđen je nameštaj za četvoročlanu porodicu Spasić iz Klokota koja živi od socijalne pomoći.

U Klokotu nadomak Vitine, u staroj skromnoj kući živi Jadran i Vasilija Spasić sa svojom decom – Sergejem i Anastasijom. Ova porodica živi u jednoj prostoriji, navode iz ove humanitarne organizacije, ali i dodaju da im je obećana izgradnja nove kuće.

A dok do toga ne dođe, HO „Kosovsko Pomoravlje“ odlučila je da uz pomoć donatora iz dijaspore ulepša njihovu svakodnevicu, obezbedivši im nove dečije krevete i ormare.

Realizaciju ove akcije novčano je pomogla Violeta Zafirovski iz Švajcarske. Njenim dobročinstvom prethodno je omogućeno sprovođenje akcije pomoći porodici Stojković kojoj je uručen materijal za malterisanje kuće.

HO „Kosovsko Pomoravlje“, poručuje da su njihovi ciljevi usmereni ka tome da se ljudima koji žive na Kosovu obezbede neophodni materijalni uslovi i da se „slika surovih uslova života Srba istinski popravi“.

Comments

commentsPreuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.