HO: Kosovsko Pomoravlje: Besplatne maske za institucije i građane

Ho kosovsko pomoravlje
FOTO: HO „Kosovsko Pomoravlje“

Zajedničkim poduhvatom Humanitarne organizacije „Kosovsko Pomoravlje“ i Modnog studija „Jefimija“ u borbi protiv COVID-19, izrađeno je preko 500 zaštitnih maski koje će biti uručene zaposlenima u institucijama u Kosovkom Pomoravlju, volonterima i građanima, saopštila je HO „Kosovsko Pomoravlje“.

„Tokom prošle nedelje, članovi organizacije studiju su dopremili potreban materijal, dok su zaposleni besplatno obavili usluge šivenja maski. Naša organizacija danas je preuzela prvu seriju humanitarnih maski, a u planu je da ova zajednička akcija bude u toku sve dok na teritoriji Kosovskog Pomoravlja bude bilo potrebe za tim“, dodaju iz ove HO.

Zahvaljuju se radnici u modnom studiju „Jefimija“ i pozivaju sve građane koji su u mogućnosti da „pokažu solidarnost sa onima koji su trenutno najugroženiji“.

„Od velikog je značaja podržati volontere koji se svakoga dana trude da pomognu licima iz ugroženih kategorija, kao i sve zaposlene koji uprkos vanrednoj situaciji, radi svih nas i dalje ostaju na svojim radnim mestima“, zaključuju u saopštenju.

Pročitajte još:

„Kosovsko Pomoravlje“ u akciji dodele humanitarne pomoći

Comments

commentsPreuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.