Gračanica: Muškarac priveden nakon što je pretio supruzi

Kosovska policija

Srbin iz Gračanice priveden je juče nakon što je pretio svojoj supruzi. Do incidenta je došlo za vreme proslavljanja najradosnijeg praznika pravoslavnih vernika, u vreme kada domaćini očekuju polaznike.

Iz policije je saopšteno da je došlo do spora između supružnika, tokom kojeg je muž pretio ženi.

Osumnjičenom muškarcu određen je pritvor, saopšteno je u dvadesetčetvoročasovnom izveštaju policije.

U srpskim sredinama na teritoriji Kosova, u poslednjem periodu zabeleženo je više slučajeva porodičnog nasilja. Pre tri dana uhapšen je muškarac, kosovski Srbin, iz Dobrotina, pošto je isti, pod dejstvom alkohola, fizički napao svog oca.

Početkom decembra kosovski Srbin priveden je nakon što je verbalno pretio svojoj sestri dok je bio u alkoholisanom stanju.

Muškarac iz Zvečana priveden je krajem novembra nakon što je fizički napao svog oca, takođe pod dejstvom alkohola.

Krajem oktobra jedan Srbin pretukao je suprugu u Ranilugu, dok je u Zvečanu došlo do fizičkog obračuna između braće koja su bila u alkoholisanom stanju.

Početkom oktobra muškarcu iz Kosovske Mitrovice određen je dvadesetčetvoročasovni pritvor nakon što je pretio i ujedno prekršio zabranu prilaska bivšoj vanbračnoj supruzi.Preuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.