Goraždevac: Porodica Jovović više puta opljačkana, imovina oštećena a počinioci i dalje nepoznati

FOTO: Radio Goraždevac

Na ulazu u selo Goraždevac nalazi se objekat u vlasništvu porodice Jovović, koji se već treći put kamenuje i pljačka od strane nepoznatih počinioca.

Jedan od vlasnika ovog lokala, Milan Jovović iz Goraždevca, kaže da je ovo treći put da se narušava njegova imovina i da je slučaj ranije prijavljivan policiji, ali da počinioci nisu pronađeni.

“Moj pokojni brat je pre 4-5 godina prijavljivao. Opljačkali su sve sobe sa one strane, uzeli su radijatore, televizor, sve što je imalo. To stoji sve u policiji. Pre mesec dana razbili su stakla sa one i sa ove strane, sve moguće. Prijavili smo ponovo policiji. Evo sada su razbili i ovaj prozor. Ne znamo više šta da radimo. Postoji zapisnik. Došli su iz grada snimali i slikali, evo sad sam došao ponovo su razbili. Mislim da je to sramotno“, kaže Jovović za Radio Goraždevac.

On smatra da je razlog napada pokušaj nekih ljudi da ga nateraju da proda imovinu.

„Nikad ga prodati neću, nikad“, dodaje Jovović.

Portparol kosovske policije za region Peć, Fadilj Gaši, kaže da je istraga u toku i da se radi na otkrivanju počinioca ovog dela.Preuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.