GI SDP Oliver Ivanović: Kampanja još uvek nije počela

Predstavnici Građanske inicjiative SDP saopštili su danas da imaju plan aktivnosti koji je koordinisan sa liderom Inicijative, Oliverom Ivanovićem, ali da pošto kampanja još uvek nije počela, ne mogu da govore o tome. 

"Hapšenje Olivera Ivanovića ima nesumnjivo ogroman uticaj na sve nas, ali i na sve građane na Kosovu i Metohiji, koji osećaju nesigurnost i nepoverenje prema institucijama koje su zadužene za pravnu zaštitu i bezbednost svih građana. Ipak GI SDP – Oliver Ivanović je sada posebno motivisana da ostvari pobedu na ovim izborima, jer je ta pobeda simbol jedinstva naroda u suprotstavljanju izmišljenim optužbama i neosnovanim hapšenjima, koja se dešavaju ovih dana na Severu Kosova", informativna služba ove političke inicijative navodi u pisanom saopštenju za KoSSev.

Na pitanje na koji način će Oliver Ivanović organizovati upravljanje gradom, ukoliko ostane u pritvoru, a istovremeno pobedi u ovom izbornom krugu, iz GI SDP – Oliver Ivanović navode da ne žele unapred da daju ocene i prognoze. "Odgovor na ovo pitanje ćemo dati nakon što gospodin Ivanović zvanično bude izabran za gradonačelnika Kosovske Mitrovice", navodi GI SDP.

Comments

commentsPreuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.