„Generacije 5“ u Zubinom Potoku i Gračanici danas i sutra

Generacija 5
Foto: Dom kulture „Gračanica“

U okviru Vidovdanskih svečanosti večeras u Zubinom Potoku a sutra u Gračanici biće održan koncert benda “Generacija 5“. Ovaj kultni bend nastupiće večeras u 20 časova u velikoj sali Doma kulture „Stari Kolašin“, a pred gračaničkom publikom predstaviće se sutra od 21:00 u Domu kulture u Gračanici.

Dragan Ilić, klavijaturista ove grupe raduje se nastupima i susretu sa našim narodom.

„Nadam se da ćemo uspeti da ih bar na nekoliko sati razveselimo i udaljimo od svakodnevnih briga. Da se zajedno vratimo u vreme kada je sve, bar prividno, bilo lepše i bolje“, kazao je Ilić.

Sastav će se predstaviti svojim bogatim opusom iz karijere koja traje više od četerdeset godina. Publika će uživati uz najveće hitove benda kao što su “Ti samo budi dovoljno daleko“, “Dolazim za 5 minuta“, “Ti i ja“, “Najjači samo ostaju“ i “Ritam tvoga dodira“.

Poslednji put, na teritoriji Kosova, “Generacija 5“ održala je koncert devedesetih godina i to u Sportskom centru zvanom „Boro i Ramiz“ u Prištini.

Nastup ovog benda u Gračanici podržala je Kancelarija za Kosovo i Metohiju.

Ulaznica za koncert u Zubinom Potoku je 250 dinara, dok je ulaz za koncert u Gračanici slobodan.

Comments

commentsPreuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.