FK Trepča i omladinska škola FK Partizan potpisali sporazum o saradnji

Fudbalski klubovi Trepča iz Kosovske Mitrovice i Partizan iz Beograda, potpisali su u petak, 20. juna, sporazum o saradnji između ova dva kluba. 
 
Sporazum koji su potpisali direktor omladinske škole FK Partizana, Momčilo Vukotić, koji je i pokrenuo potpisivanje ovog sporazuma, i direktor FK Trepča, Dejan Krstić, predviđa da treneri FK Partizan prate treninge FK Trepča to jest škole fudbala. Oni će na taj način pratiti rad najmlađih fudbalera, kojih ima oko 200, što će i najboljim fudbalerima pružiti priliku da postanu članovi crno-bele familije. 
 
Ovim ugovorom FK Partizan se obavezao i da će pomoći školi fudbala "Trepča", u vidu sportskih rekvizita, opreme, te se očekuje da će se tokom vremena još više unaprediti saradnja ova dva kluba.
 
Inače, škola fudbala FK Partizan je zvanično druga po jačini u Evropi (druga je "Ajax"), što će mladim fudbalerima Trepče pružiti dodatni motiv za dalji napredak.

Comments

commentsPreuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.