Đule Van Gog, Ivana Španović, priče o herojima u dečjem časopisu iz Gračanice "Naše polje"

Dom kulture Gračanica u Novu Godinu ulazi sa još jednim dostignućem – izdat je osmi, novogodišnji broj časopisa za mlade "Naše polje". Kao novogodišnji pozdrav najmlađima, ovaj časopis je sada dostupan i u elektronskom PDF formatu – OVDE.

Iz novogodišnjeg bogatog sadržaja izdvajamo: intervju meseca sa frontmenom rok grupe Van Gogh – Zvonimirom Đukićem Đuletom, pismo nestašnog dečaka Deda Mrazu, učitelj Ljubine anegdote, priča o heroju Stevanu Aritonoviću Soluncu; tu je i jedna od najvećih srpskih sportistkinja Ivana Španović koja priča o svojim sportskim uspesima, a gosti "Našeg polja" su dečji pesnik Mošo Odalović  i talentovani učenik iz Lepine Filip Savić.

U novogodišnjem broju mladi čitaoci mogu da čitaju o božićnim običajima, polarnim životinjama, o 3D tehnologiji.

Stranice časopisa ukrašavaju radovi učenika iz škola sa Kosova i Metohije, a novogodišnji broj ilustrovali su: Jefimija Radić, Maja Todić, Nikola Dragaš i Jelena Petrović.

Časopis "Naše polje" izdaju Dom kulture „Gračanica" i Omladinski savet Gračanica, a štampanje je podržala Opština Gračanica.

 Preuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.