Zvečanska zvezdica David Marković sutra u polufinalu

David Marković i Igor Milivojević
FOTO: Miloš Marković/David Marković i Igor Milivojević

Kosovo i Metohija sutra veče će imati svog predstavnika u prvoj polufinalnoj emisiji najpopularnijeg dečijeg regionalnog muzičkog takmičenja „Pinkove zvezdice – All stars“, koje okuplja najbolje takmičare iz prethodne četiri sezone. David Marković, talentovani i harizmatični trinaestogodišnjak, glasom koji pleni emocijama boriće se sutra uveče na čuvenoj sceni za plasman u superfinale. 

David je na putu za Beograd, ostatak dana iskoristiće za mali predah pred sutrašnji nastup, a u telefonskom razgovoru za KoSSev govorio je o svojim pripremama i svojim očekivanjima.

Milionski auditorijum će tokom prve polufinalne večeri imati priliku da uživa u spektakularnim nastupima osmoro najtalentovanijih takmičara iz prethodnih sezona, među kojima će biti i Zvečanac David Marković, koji će se publici i petočlanom žiriju predstaviti pesmom Željka Joksimovića „Lane moje“.

Pitali smo Davida kako se oseća pred sutrašnji nastup, da li ima tremu, na šta nam je odgovorio da treme nema jer je vežbao, ali da je vrlo uzbuđen i da jedva čeka da izađe na scenu.

Pripreme za polufinalno izvođenje numere „Lane moje“ trajalo je skoro mesec dana, a u tome mu je pomogao Dušan Popović, čuveni profesor muzike, sa kojim David već neko vreme radi na usavršavanju glasovne tehnike.

Zbog rada, truda i ljubavi koji ulaže u svaki svoj nastup, nada se da plasmanu u veliko finale ove pete sezone.

„Očekujem da ću ući u superfinale“, uz smeh nam odgovara.

Za razliku od drugih takmičara, on, osim dugog puta koji prelazi za svaki nastup, ima i dodatnu otežavajuću okolnost. Oni koji ga podržavaju sa njegovog rodnog Kosova i Metohije, a koji su postpejd korisnici, nemaju mogućnost da glasaju za njega SMS porukama, ali pripejd korisnici mogu podržati našu zvezdicu tako što će poslati broj 8 na 3010.

Iako će mnogi biti sprečeni da glasaju, njegovi sugrađani mu poručuju da će biti uz njega i bodriti ga makar i kraj malih ekrana. Držimo palčeve! Srećno Davide!

Povezani članci:

„Najbolji od najboljih“ – Zvečanac David Marković

David Marković u superfinalu: Da bude najsjajnija zvezdica!

Comments

commentsPreuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.