Radivojević: „Komšija udario mog sina i odgurnuo me“; Orlović: „Neistina je da ju je odgurnuo“; Policija: „Slučaj klasifikovan kao arogantno ponašanje“

kosvska policija

Vest je ažurirana

Juče je na Malom Zvečanu došlo do manjeg incidenta kada su se roditelji umešali u dečiju raspravu. „Komšija je izašao iz zgrade i počeo je da viče na moje dete i da preti da će da ga ubije, pa je odgurnuo mene i udario mu je šamar,“ u izjavi za KoSSev rekla je Violeta Radivojević sa Malog Zvečana. Radivojević je takođe posvedočila da se ona nalazi u drugom stanju. Sa druge strane, Kristina Orlović, supruga N.O, u izjavi za KoSSev, tvrdi da Radivojević ne govori istinu, da je ona prisustvovala incidentu, gde je njen suprug više puta upozorio Radivojević da „skloni“ dete, koje je tuklo njihovog sina, dok je Radivojević to sve vreme „nemo posmatrala“. Tvrdi da je sin Radivojević uputio niz psovki njenom suprugu, te da ga je ovaj, nakon niza upozorenja, izrevoltiran „lagano“ ošamario. Naglašava da je neistina da je „odgurnuo“ Radivojević i da ju je njen sin demantovao prilikom policijskog ispitivanja. Iz Kosovske policije poručuju da je slučaj klasifikovan kao „arogantno ponašanje“ ali i da su „obe strane dale različite iskaze“.

U Novom Naselju na Malom Zvečanu juče, po navodima majke, Violete Radivojević njen sin fizički je napadnut. Nakon dečije rasprave, komšija N.O., kako ona tvrdi, umešao se i uputio pretnje njenom sinu. Nakon toga,  po njenom svedočenju, N.O je nasrnuo na njenog sina, a nju je odgurnuo.

Radivojević je pozvala policiju koja je ubrzo i došla. Kako tvrdi, svo troje su u policijskoj stanici nakon incidenta dali izjave.

Naša sagovornica tvrdi da ovo nije prvi put da je „imala problem“ sa ovom osobom.

Kristina Orlović, supruga N.O, koja je prisustvovala incidentu, s druge strane, poriče tvrdnju Radivojević da ju je njen suprug „odgurnuo“. Tvrdi da je Radivojević prisustvovala tuči između dece, i da je sve vreme samo posmatrala. Sin Radivojević je tukao njenog sina, što se dešava već 8 godina, kako kaže, a nakon što su ona i suprug izašli kako bi to zaustavili, uputio im je „najgnusnije psovke“. Takođe dodaje da ju je „pet puta“ upozorio da „skloni“ dete, a da je Radivojević sve vreme samo „nemo posmatrala“.

Orlović ne poriče da je njen suprug, nakon što je upozorio Radivojević više put da skloni dete, i nakon što su mu upućene psovke, kako navodi, izrevoltiran „lagano“ ošamario sina Radivojević, ali posebno naglašava da nju nije odgurnuo.

Pored toga, tvrdi da je sin Radivojević u policijskoj stanici prilikom ispitivanja „rekao svu istinu, a pred majkom je morao da laže“.

Iz policije navode da je slučaj koji se dogodio sinoć u 18:40 na Malom Zvečanu otvoren, kao i da je odlukom tužioca klasifikovan kao „arogantno ponašanje“.

Zamenik regionalnog komandira Kosovske policije Besim Hoti u izjavi za KoSSev rekao je da je „najverovatnije došlo do toga da je otvorenom šakom jedno lice gurnulo drugo (maloletnika)“, kao i da se u slučaju ne spominje „trudna žena“.

Hoti je potvrdio da su zapravo strane u ovom slučaju iznele različite iskaze, kao i da je izjavu jedne, druga strana porekla.

Kako je policija saopštila, odlukom tužioca slučaj je klasifikovan kao „arogantno ponašanje“. Da li će neko odgovarati zbog „arogantnog ponašanja“ utvrdiće se nakon istrage.Preuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.