Zvečanka Katarina Jevtić među najboljim 'street styler'-ima

Takmičenje u izboru za najbolji stil odevanja – "Serbia Street Style Balkan Edition" Serbia Fashion Week-a je završeno u ponoć, a među pobednicima takmičenja je Katarina Jevtić iz Zvečana sa čak 2.819 'šerova' na Fejsbuku.

Najbolji modni stil i celokupni utisak o street styler-u određen je pomoću broja share-ova na Fejsbuku, pa su tako za najbolje street styler-e proglašene tri devojke – Miljana Stević iz Novog Sada sa 3.811 'šerova', Katarina Jevtić sa 2.819 'šerova', dok je Katarina Mijačić iz Pančeva imala 1.605 'šerova'.

Njima će, kao i učesnicima ovog takmičenja, biti obezbeđene nagrade – karte za manifestaciju Serbia Fashion Week, poklon paketi, a za najboljeg street styler-a obezbeđen je i SPA vikend za dvoje.

Pored Kosovske Mitrovice, "Serbia Street Style Balkan Edition" organizovan je na ulicama Novog Sada, Beograda, Pančeva, Niša, Kragujevca, Podgorice, Sarajeva, Banja Luke, Osijeka, Zagreba, Sofije, Plovdiva, Burgasa, Asenovgrada i Varne i svi oni koji žive u ovim gradovima imali su priliku da se fotografišu u svom gradu i da tako učestvuju u izboru za najbolji stil odevanja.

Naši mladi sugrađani su i u martu ove godine imali priliku da učestvuju u ovom takmičenju  i da na taj način pokažu svoj stil u odevanju, ali i učestvuju u izboru za najboljeg 'street styler'-a.

Comments

commentsPreuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.