Zubin Potok: Dezinfekcija fabrike Javor u kojoj se šiju zaštitne maske

FOTO: SO Zubin Potok

Danas popodne obavljena je dezinfekcija fabrike „Javor“ u Zubinom Potoku u kojoj se u delu pogona od skoro šiju zaštitne maske.

Ova opština je putem svoje Fejsbuk stranice obavestila sve vlasnike prodavnica i ostalih uslužnih radnji, da ukoliko žele da se dezinfekcija izvrši i u njihovim objektima, treba da se jave načelniku Opštinske uprave Dejanu Radojkoviću na broj 0648226777.

I ova severna opština u saradnji sa Zavodom za javno zdravlje Кosovska Mitrovica, lokalnim Domom zdravlja i vatrogasnom službom, obavljaće svake večeri dezinfekciju ulica i ulaza zgrada, zajedničkih prostorija unutar zgrada i lokala u Zubinom Potoku, premda je na Severu Kosova danas osvanuo sneg koji je padao tokom čitavog dana.

Aktivni su i volonteri čija je pomoć posebno potrebna u ovoj opštini s obzirom na više razuđenih sela i zaseoka, do kojih se dolazi nepristupačnim terenom a u kojima su sada mahom staračka domaćinstva.Preuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.