Vučić duže od 5 sati sa građanima u Lapljem Selu: Spreman sam celu noć da odgovaram na vaša pitanja

23:45 – Predsednik Srbije duže od pet sati razgovarao sa građanima

Nešto duže od pet sati Predsednik Srbije u Lapljem Selu razgovarao je sa meštanima centralnog Kosova, kao i Metohije. Ovi stanovnici su mu, pojedinačno predstavljali svoje slučaje i probleme, mahom u vezi sa primanjima i zaposlenjem i tražili pomoć od njega. Prenos je išao uživo na više srpskih televizija na Kosovu i u Srbiji. Predsednik je rekao takođe da je više stotina ljudi čekalo i ispred Doma kulture u Lapljem Selu gde se razgovor sa građanima i odvijao. Nakon ovog maratonskog sastanka, Aleksandar Vučić obratio se javnosti sa centralnog Kosova, kao i ranije danas iz Kosovske Mitrovice i Banjske. Detaljnije o poseti Aleksandra Vučića Severu Kosova i Lapljem Selu, kao i tome šta je poručio, čitajte u posebnoj vesti. 

20:00 – Vučić gotovo dva sata sa građanima u Lapljem Selu: Spreman sam celu noć da odgovaram na vaša pitanja 

Predsednik Srbije, Aleksandar Vučić, gotovo drugi sat razgovara sa građanima u Lapljem Selu. Za razliku od sastanka u Kosovskoj Mitrovici, ovaj je otvoren za medije. Razgovor prenosi više televizija. Šta stanovnici centralnog Kosova, kao i Metohije govore Vučiću pratite uživo na RTV Puls. 

"A ja sam spreman večeras celu noć i celo veče da odgovaram na vaša pitanja i da vidimo šta možemo konkretno da uradimo i pomognemo za svako mesto" – prethodno je poručio Predsednik Srbije okupljenim građanima ispred Doma kulture gde i razgovara sa njima od 18 i 30. 

Comments

commentsPreuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.