Vrbnica: U automobilu pronađeno 15 kesa sa marihuanom

Sakrivena droga

Petnaest najlonskih kesa teških oko 6 kilograma napunjenih opojnom supstancom za koju se sumnja da je marihuana pronađeno je danas u prepodnevnim časovima na prelazu Vrbnica. Zbog pokušaja krijumčarenja ove droge uhapšen je E.L. (1966) saopštili su iz Kosovske policije.

Opojna supstanca za koju se sumnja da je marihuna pronađena je prilikom detaljne kontrole vozila marke „Seat“, u prednjem delu motora, kosovskih registarskih oznaka koje je iz Albanije ulazilo na teritoriju Kosova, navodi se u saopštenju.

Po nalogu tužioca Osnovnog tužilaštva u Prizrenu, protiv osumnjičene osobe pokrenut je predmet za krivično delo „Neovlašćena kupovina, distribucija, transport, proizvodnja, razmena, posredovanje ili prodaja opojnih i psihotropnih ili analognih materija“.

Slučaj je prijavljen Upravi za istragu trgovine narkoticima, forenzičkoj jedinici i drugim nadležnim jedinicama radi daljeg tretiranja i istrage.Preuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.