Vodosnabdevanje u Kos. Mitrovici i Zvečanu normalizovano

18:35 – Vodosnabdevanje u Severnoj Mitrovici i Zvečanu normalizovano

Snabdevanje vodom u Severnoj Mitrovici i Zvečanu normalizovano je pre desetak minuta, potvrdio je za KoSSev, direktor JP "Vodovod Ibar", Miodrag Ralić.

17:00 – Normalizacija vodosnabdevanja u Kosovskoj Mitrovici i Zvečanu oko 21 čas

Snabdevanje vodom iz Južne Mitrovice bi trebalo da bude normalizovano u kasnijim večernjim satima, najverovatnije oko 21 čas, nezvanično saznaje KoSSev. 

14:46 – Stanovnici Severne Kosovske Mitrovice i Zvečana od jutros su bez vode zbog prekida snabdevanja vodom iz Južne Mitrovice. Nije poznato, međutim, kada će se vodosnabdevanje u ovim mestima na Severu Kosova normalizovati, te šta je tačan razlog nestanka vode.  

"Vode do daljnjeg neće biti, to je sve što mogu da vam kažem," rekao je u kratkoj izjavi za KoSSev direktor JK "Vodovod Ibar", Miodrag Ralić.

On nije mogao da da detalje o razlozima prekida vodosnabdevanja, ali je dodao da će, ukoliko bude novih informacija, javnost biti obaveštena.  

Severna Kosovska Mitrovica i Zvečan se vodom snabdevaju iz fabrike vode koja se nalazi u Šipolju, u Južnoj Mitrovici. I ranije se događalo da ovi delovi Severnog Kosova budu bez vode, a usled nestanka električne energije u fabrici, zamućenja vode i kvarova na pumpama. 

Comments

commentsPreuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.