Veliki uspeh Rudarovih mališana na turniru u Beogradu

Mali fudbaleri kluba Rudar, godište 2008, kao i Rudareve „bebe“ (2012-2013), tokom vikenda osvojili su visoka 4. mesta na turniru T6 NIKA u Beogradu. Nisu medalje, ali je konkurencija bila izuzetno jaka.

Igrali su protiv jakih ekipa fudbalskih klubova i škola fudbala – „28. jun“, „Prof. Bolesnikov“ iz Novog Sada, Dušanovac, Crvena Zvezda, Akademija Fudbala „Bambi“, „Rad“, itd.

Manje sreće imali su dečaci koji su 2010. godište. Oni su ispali iz svoje grupe nakon meča sa Crvenom Zvezdom, protiv koje su ipak do poslednjih minuta vodili sa 2:0, da bi crveni svoj rezultat naglo popravili u poslednja tri minuta utakmice, te je ovaj meč završen nerešeno 2:2.

Ipak u klubu kažu da su ponosni i na ovu grupu, te da je to fantastičan rezultat i dalje.

Ispala je i grupa 2009. godište u četvrtfinalu kada je nesrećnim slučajem autogolom izgubila od Rada.

Mališani od danas nastavljaju i sa redovnim školskim obavezama posle letnjeg raspusta, a takođe i da vredno treniraju najlepšu sporednu stvar na svetu.

„Nastavljamo sa izuzetno dobrim radom. Očekuju nas jaki turniri i Liga Pionira i Petlića u Raškom okrugu“, poručuju treneri Rudara.

Comments

commentsPreuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.