Usled havarije Kosovska Mitrovica i Zvečan bez vode: Normalizacija se očekuje sutra

Domaćinstva u Kosovskoj Mitrovici i Zvečanu bez vode su usled havarije do koje je došlo u južnoj Mitrovici. Pukla je glavna cev koja se nalazi u neposrednoj blizini glavnog Ibarskog mosta, potvrdio je za KoSSev direktor JP "Ibar Vodovod", Miodrag Ralić. Normalizacija vodosnabdevanja, po rečima Ralića, očekuje se u toku sutrašnjeg dana.

"Mi usled havarije do koje je na jugu došlo, u blizini nekadašnjeg objekta Foto Moma, ne možemo ništa da uradimo, ali smo spremni da na svaki način pomognemo kolegama sa juga, ukoliko im bude bila potrebna naša pomoć, a u cilju što brže normalizacije vodosnabdevanja," kazao je Ralić u izjavi za naš portal.

U međuvremenu je došlo i do kvara na, kako je objasnio Ralić, motoru na pumpi u Zvečanu zbog kojeg je, takođe, poremećeno vodosnabdevanje. 

"Taj motor smo uputili na servisiranje u Kraljevo i očekujemo da se popravka izvrši što pre," naveo je i dodao da JP "Ibar-Vodovod" uz alternativne načine već radi na normalizaciji vodosnabdevanja.  
 

Comments

commentsPreuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.