UNS: Produžen rok za prijavu na konkurs za najbolja novinarska ostvarenja na radiju

Mediji novinari novinar snimanje, kamera
FOTO: KoSSev

Udruženje novinara Srbije na Kosovu produžava rok za prijavu na Konkurs za najbolja novinarska ostvarenja na radiju u 2022. godini. Prijave se mogu poslati do 20. januara 2023. godine.

Na konkurs se mogu prijaviti medijski sadržaji objavljeni na radiju na Kosovu u periodu od 20. decembra 2021. do 20. decembra prošle godine.

Za ovu nagradu mogu da budu predlagani i da samostalno konkurišu i novinari koji nisu članovi UNS-a, a ukoliko žive i rade na Kosovu.

Ravnopravno se može kandidovati i uređivanje.

Pravo predlaganja i pravo učešća na konkursu imaju svi zainteresovani.

Predlog sa obrazloženjem, linkom ka radio prilogu i jasno naznačenom kategorijom nagrade (novinarstvo na radiju) i linkovima ka radio prilozima sa kojima se konkuriše, treba dostaviti na mejl adresu [email protected] najkasnije do 20. januara u ponoć.

Svaki autor može konkurisati samo sa jednim radio-prilogom, a u slučaju da istog autora kandiduje više predlagača, žiri određuje koji će predlog ući u konkurenciju.

UNS na Kosovu raspisuje konkurs u saradnji sa misijom OEBS-a.Preuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.