Unija žena Srpske: U nedelju zaokružujete za budućnost svoje dece, nema reprize

Ono što budete zaokružili u nedelju je karta za budućnost vaše dece. Razmišljajte za gde im kupujete kartu. Glas za Srpsku listu je glas za budućnost – poručila je danas u Kosovskoj Mitrovici potpredsednica Srpske napredne stranke, Marija Obradović. Na konvenciji Unije žena Srpske liste u Mitrovičkom dvoru, pored Obradovićeve, govorili su, između ostalih, pomoćnik direktora Kancelarije za Kosovo i Metohiju, Ljubomir Marić, i kandidatkinja za poslanicu u Skupštini Kosova, Vinka Radosavljević, koja je poručila da "11. juna nemamo pravo na grešku, jer nema reprize".

"Ne zaboravite da naša deca gledaju u nas, mi mnoge stvari činimo ne gledajući u njih. Kada budete zaokruživali u nedelju – zaokružujete za budućnost svoje dece," kazala je potpredsednica SNS-a.

Istakla je i da "naša karta mora da bude samo jedna, da vozi neprestano na liniji ka Beogradu i Srbiji".

"Beograd snažno računa na vas, pomoći ćemo sve što možemo, ali je važno da smo jedno i da glasamo za Srpsku listu pod rednim brojem 22," dodala je. 

"Jedino Srpska lista spremna da nastavi nekompromisnu borbu u Prištini za prava Srba"

Ljubomir Marić uputio je sličnu poruku, kao i pre dva dana u Zvečanu. Jedino je Srpska lista "garant političke i institucionalne prisutnosti države Srbije na Kosovu i Metohiji", poručio je.

"Jedino Srpska lista ima podršku Vlade Republike Srbije i našeg predsednika Aleksandra Vučića," kazao je, dodajući da je "jedino Srpska lista spremna da nastavi nekompromisnu borbu u Prištini za prava Srba".

"11. juna nemamo pravo na grešku, jer neće biti reprize"

Vinka Radosavljević navela je da su "svi svesni činjenice da Srbima bez Srbije na Kosovu i Metohiji nema opstanka ni života".

"Zato 11. juna, u nedelju, nemamo pravo na grešku, jer neće biti reprize. Srpsku listu, kao što znate, podržavaju i predsednik Republike Srbije, Aleksandar Vučić, i srpska vlada zato je pred nama odgovornost još veća," istakla je.

Na konvenciji Unije žena Srpske liste govorile su još i kandidatkinje sa ove liste za poslanike u Skupštini Kosova – Jasmina Dedić i Miljana Nikolić, kao i predsednik Privremenog organa opštine Kosovska Mitrovica, Aleksandar Spirić.

Prisutni su, između ostalih, bili i gradonačelnik Severne Mitrovice, Goran Rakić, kandidati za poslanike Srpske liste – Slavko Simić, Igor Simić, Zoran Mojsilović, Verica Ćeranić i Miloš Perović.

Comments

commentsPreuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.