Ujak slučajno ubio 14-godišnjeg nećaka i ranio sebe

Izvor: Gazeta Express (Tekst je izvorno preveden sa albanskog, osim punog prezimena porodice) 

Porodično okupljanje u porodici S. u Mušutišu pretvorilo se u tragediju. Ujak je ranio svog 14-godišnjeg nećaka. Dete je podleglo ranama u regionalnoj bolnici u Prizrenu, izveštava Gazeta express koja je objavila i ceo izveštaj Kosovske policije:

"Danas, oko 14:15, policija u Suvoj Reci je dobila obaveštenje da je jedan maloletnik ranjen i da je radi ukazivanja medicinske pomoći prebačen u medicinski centar. Po prijemu informacije, patrolna jedinica je sprovela početnu istragu i ubrzo se saznalo da je u kući porodice S. u Mušutištu osumnjičeni iz vatrenog oružja pucao u vazduh. Prema preliminarnoj istrazi sumnja se da je tokom pucnjave došlo do blokade oružja i da je lice koje je imalo oružje pokušavalo da odblokira oružje, te da je došlo do samoranjavanja, kada je pogodio i svog nećaka, rođenog 2004. Žrtva je prevezena na urgentno odeljenje regionalne bolnice u Prizrenu ali nije bilo šanse da preživi. Policija iz Prizrena uhapsila je osumnjičenog (ujaka žrtve), a u istom vozilu zaplenila je i pištolj koji je navodno korišćen. Takođe su tehničari na licu mesta zaplenili i Kalašnjikov kao i nekoliko čaura. O daljim informacijama bićete blagovremeno obavešteni."

Comments

commentsPreuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.