Uhapšena dva lica osumnjičena za „otmicu“ žene u Kosovu Polju

Pokušaj kidnapovanja
Foto: Insajderi

Izvor: Insajderi (Tekst je izvorno preveden sa albanskog, osim naslova koji je adaptiran)

Kosovska policija saopštila je da je uhapsila dve osobe koje se vide na video snimku tokom otmice jedne žene u Kosovu Polju.

Portparolka Kosovske policije za region Prištine, Fljora Ahmeti (Flora Ahmeti), saopštila je da se dvojica osumnjičenih trenutno nalaze u policijskoj stanici i da se ispituju, prenosi Insajderi.

„To je bila brza akcija policije u bliskoj saradnji sa građanima i medijima, što je dovelo do brze identifikacije osoba uključenih u ovaj događaj, koji se trenutno nalaze u policijskoj stanici gde se ispituju“, rekla je Ahmeti.

Prema navodima policije, sumnja se da je ovom događaju prethodio porodični nesporazum između osumnjičenih i žrtve.

„Policijski inspektori u koordinaciji sa nadležnim institucijama rade na razjašnjavanju svih okolnosti vezanih za ovaj događaj, za koji se, prema dosadašnjim saznanjima, sumnja da je reč o porodičnom nesporazumu“, navela je Ahmeti.

Insajderi je danas objavio video snimak na kojem se vidi kako dvojica muškaraca prisilno ubacuju ženu u automobil u naselju „Pajazit Islami“ u Kosovu Polju.Preuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.