Sudar i pucnjava na putu između Lapljeg sela i Gračanice; KP: Nema povređenih

FOTO: RTV Kim
Vest je ažurirana

Kako je u međuvremenu potvrđeno za KoSSev iz policije, prema prvim informacijama – povređenih nema, dok su dve osobe za koje se sumnja da su umešane sprovedene u policijsku stanicu.

Slučaj se istražuje.

Saobraćaj na putu između Gračanice i Lapljeg Sela danas je obustavljen, a pripadnici kosovske policije vršili su uviđaj na mestu gde je ovog popodneva došlo do sudara dva automobila, javlja KimNakon sudara, došlo je i do pucnjave. 

Trenutno policijski istražitelji u koordinaciji sa državnim tužiocem preduzimaju neophodne radnje za rasvetljavanje slučaja.

Na mestu događaja vidljiva su dva automobila marke Volkswagen koja su učestvovala u saobraćajnoj nesreći.

Ranije danas, očevidac događaja kazao je za Medija centar Čaglavica da je nešto posle 15 časova nakon što su se sudarila dva vozila jedno beogradskih, a drugo kosovskih registarskih tablica, došlo do pucnjave.

„Koliko sam mogao da vidim, sudarila su se dva vozila, onda su izvadili pištolje i počeli da pucaju. Ispalili su desetak metaka. Dvojica su pobegla, a nakon toga je došla policija“, rekao je očevidac događaja za Kim.

Pripadnici policije koji su bili na terenu nisu želeli da daju informacije o događaju, navode iz ovog medija.

Kako dalje navode, iz Hitne pomoći u Lapljem Selu nisu uspeli da saznaju da li je u udesu koji se dogodio bilo povređenih, budući da je, kako im je rečeno, dežurni lekar na terenu.

Istovremeno, u vezi sa slučajem iz Medija centra Čaglavica pokušali su da stupe u kontakt sa komandirom policijske stanice u Gračanici, Bratislavom Trajkovićem, međutim, on se nije javljao na telefon.Preuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.