Udes na putu Kos. Mitrovica – Zubin Potok: Jedan od povređenih nakon sinoćne reanimacije van životne opasnosti

Ponedeljak, 02. novembar 13:05  Povređeni mladić nakon sinoćne reanimacije van životne opasnosti

Jedan od dvojice muškaraca povređenih u sinoćnom udesu kod Devinih Voda se, nakon reanimacije, nalazi u šok sobi na odeljenju intenzivne nege i van je životne opasnosti, potvrđeno je za KoSSev sa odeljenja ortopedije u mitrovičkoj bolnici.

Ovaj mladić je zadobio teške telesne povrede – luksaciju – iščašenje kuka zbog traume, prelom potkolenice, i njegovo stanje se prati, ali je on, kako je potvrđeno, van životne opasnosti.

Drugi povređeni mladić zadobio je prelom lakta i on se i dalje nalazi na odeljenju ortopedije.

Nedelja, 01. novembar 23:12 – Jedan od povređenih na reanimaciji, drugi zadobio prelome ruke i noge

Jedan od povređenih u večerašnjoj saobraćajnoj nesreći koja se pet minuta posle 19 časova dogodila na putu Zubin Potok – Kosovska Mitrovica, kod Devinih Voda, P.M., zadobio je prelome ruke i noge, i zbrinut je na odeljenju ortopedije bolnice u Kosovskoj Mitrovici, potvrdio je za KoSSev dežurni ortoped, Aleksandar Božović. Drugi povređeni muškarac M.L. se, međutim, nalazi sve vreme u jedinici intenzivne nege zbog politrauma, na reanimaciji je i dalje u fazi ispitivanja.

Lica su odmah nakon nesreće vozilom hitne pomoći prebačena u bolnicu u Kosovskoj Mitrovici.

20:08 – Dva lica povređena su večeras u saobraćajnom udesu koji se nešto posle 19 časova desio na putu Kosovska Mitrovica-Zubin Potok, kod Devinih Voda. U udesu je učestvovalo samo jedno vozilo, marke Audi A-3, crne boje, mitrovičkih tablica, u kojem su se nalazili povređeni – P.M. i M.L., potvrdio je za KoSSev šef operative Kosovske policije za Sever, Željko Bojić. Udes se dogodio kada je vozilo, krećući se iz pravca Zubinog Potoka ka Zvečanu, udarilo u drvo koje se nalazilo na jedanipometar od puta. Nije poznato za sada kakve povrede su lica zadobila. 

"Večeras oko 19:05, na putu Zvečan – Zubin Potok, preko Devinih Voda, u mestu poznatom kao Kremeštak, došlo je do udesa, u kojem je učestvovalo jedno vozilo marke Audi A-3, crne boje, mitrovičkih tablica, i u kojem su se u momentu udesa nalazila dva lica – P.M. i M.L. Ista su zadobila telesne povrede i trenutno se nalaze u mitrovičkoj bolnici," rekao je Bojić.

Comments

commentsPreuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.