Peć: Učenik izbo učenika nožem

Srednja škola u Peći Šaban Spahija
FOTO: Koha

Nakon svađe između dvojice srednjoškolaca, jedan od učenika 10. razreda tehničke škole „Šaban Spahija“ u Peći nožem je izbo svog vršnjaka, javlja prištinska Koha.

Slučaj se dogodio izvan dvorišta ove škole, dok je odmah nakon incidenta povređeni srednjoškolac odveden u bolnicu u Peći, odakle je, kako prenosi ovaj medij, hitno transportovan na Univerzitetsku kliniku u Prištini.

„Rana od uboda bila je na nozi ali su bile zahvaćene arterije i došlo je do velikog krvarenja. Hitno mu je zatvorena rana i zaustavljeno je krvarenje, a poslat je u Prištinu na dalju lekarsku intervenciju“, rekao je portparol bolnice u Peći, Naim Sahiti.

Slučaj je potvrdila i policija, koja je osim osumnjičenog za nanošenje teških telesnih povreda, uhapsila i drugo lice osumnjičeno za pružanje pomoći nakon izvršenja krivičnog dela.

Kako prenosi Koha, stanje žrtve je stabilno i on se nalazi van životne opasnosti.

Direktor ove škole, Arben Đikoli (Arben Gjikolli) potvrdio je da su osumnjičeni, ali i žrtva, učenici desetog razreda, ali i da nisu iz istog odeljenja. On navodi da ovi učenici, koji su iz dva sela u okolini Peći, nije ni trebalo da dolaze u školu, jer su bili suspendovani pre dve nedelje.

Comments

commentsPreuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.