Komentar dana: Nenad Radosavljević

Komentariše: Nenad Radosavljević

Vlada Kosova ukinula je odluku prethodne vlade Ramuša Haradinaja od 2017. o povećanju plata kabinetu premijera i ministrima. Ovo je bila prva tačka dnevnog reda nove Vlade Kosova. U odluci od 20. decembra 2017. prethodna vlada je odlučila da poveća plate za 100 procenata. Plata premijera Haradinaja od 1.500 evra iznosila je 2950 evra.

Šta god i ko god o Aljbinu Kurtiju svašta mislio pogotovu od onih koji po vasceli dan gledaju Pink i slične i slušaju ružne priče vlasti Srbije o njemu, ovaj mu je potez za poštovanje.

Ministar odbrane Aleksanar Vulin rekao je da je Srbija sa Aleksandrom Vučićem na čelu jedini garant mira u regionu. Istakao je da Srbi u Crnoj Gori nemaju pravo na jezik, pismo, ni da se mole u srpskoj pravoslavnoj crkvi. On je istakao da on nije kritičar Crne Gore, kako ga često nazivaju, već kritičar vlasti koja pokušava da otme hramove i manastire srpskoj pravoslavnoj crkvi.

A on se za hramove i manastire najviše sekira. Pa se sada po ceo dan krsti pošto naučio prekjuče.

U Severnoj Mitrovici je sinoć održana projekcija reportaže o mitrovičkoj Gimnaziji. O vremenu pre sto godina i kasnije govorili su profesori i učenici ove škole. Prisustvovao je veliki broj mladih i učesnici filma.

Srećan jubilej ovoj važnoj ustanovi kulture i znanja, svim bivšim i sadašnjim učenicima i profesorima.Svi navodi iznešeni u ovom tekstu su lični stav autora i ne odražavaju nužno stavove redakcije. KoSSev nije autor teksta. 

Comments

commentsPreuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.