Ubistvo i samoubistvo u Prištini?

Kosovska policija
FOTO: Gazeta Express

U Prištini su ovog jutra pronađene dve osobe bez znakova života, a usled rana zadobijenih iz vatrenog oružja. Prema prvim zvaničnim informacijama, sumnja se da je muškarac lišio života osobu ženskog pola, a potom i izvršio samoubistvo, prenose prištinski mediji.

Policija je o pucnjavi u Prištini obaveštena oko 09:00 kada su na teren izašle jedinice policije, hitna pomoć i nadležni tužilac.

Na licu mesta su pronađeni muškarac i žena, oboje starosti 44 godina, bez znakova života i sa ranama zadobijenim iz vatrenog oružja.

Policija je na licu mesta zaplenila oružje za koje se sumnja da je korišćeno.

Policija se potom oglasila sa novim detaljima, navodeći da postoji sumnja da je izvršeno ubistvo, a onda i samoubistvo.

Prištinska Koha javila je, pozivajući se na svoja saznanja, da su muškarac i žena bili venčani, ali i da su se potom razveli, te da se sumnja da je reč o „niskim motivima“.

Osnovno tužilaštvo u Prištini potvrdilo je u međuvremenu sumnje policije – da je muškarac lišio života osobu ženskog pola, a zatim i izvršio samoubistvo.

Istražnje radnje na ovom slučaju se i dalje sprovode. Beživotna tela se šalju na Institut za sudsku medicinu.Preuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.