U sali JKP "Standard" u 11 časova javna rasprava o budžetu Severne Mitrovice za 2017.

Danas prepodne održaće se javna debata o budžetu kosovske opštine Severna Mitrovica za 2017. godinu, najavljeno je iz SO Severna Mitrovica. Iako se radi o sastanku na kojem se očekuje učešće građana, u informaciji koju je elektronskim pisanim putem prosledio predsedavajući ove opštine Dejan Gurešić, nije, međutim, navedeno da se radi o javnom pozivu, za razliku od prošle godine kada su građani javno pozvani na tadašnju raspravu o  budžetu.

Probali smo da pronađemo poziv građanima za učešće u javnoj raspravi na zvaničnom sajtu opštine Severna Mitrovica. Međutim, na dostupnoj stranici "Republika Kosovo Opštinska Administracija  Severna Mitrovica" nismo uspeli da pronađemo ovaj poziv, a poslednje objavljene informacije su od 2013. godine, kada je tadašnjom kancelarijom "Opštinska administracija Severna Mitrovica" rukovodila Adrijana Hodžić. 

Nakon javne rasprave sledi sednica na kojoj će se osim budžeta razmatrati i ishod današnje javne rasprave. O budžetu i ishodu javne rasprave trebalo je da se razmatra na prošloj sednici 16. septembra, ali je diskusija odložena za ovu nedelju, zbog, kako je tada objašnjeno, nepredviđenog dužeg odsustva gradonačelnika.

Današnja javna rasprava počinje u 11 časova u sali JKP “Standard”. 

Comments

commentsPreuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.