U nesreći kod Ražnja poginuo Ljajićev blizak saradnik Branko Gogić

U saobraćajnoj nesreći kod Ražnja, u kojoj je teže povređen predsednik SDPS-a Rasim Ljajić, nastradao je predsednik Izvršnog odbora te stranke Branko Gogić, koji je u trenutku nesreće upravljao vozilom, saznaje Nova.rs.

Gogić i Ljajić su jutros sleteli s puta, probili zaštitnu ogradu i prevrnuli se na krov. Gogić je upravljao vozilom i preminuo je na licu mesta.

Gogić je iza sebe ostavio dvoje dece i suprugu Nadu Gogić, novinarku RTS-a, prenosi Nova.rs.

Rođen je 15. aprila 1977. u Smederevu. U Beogradu je diplomirao ekonomiju a zatim završio i master studije na smeru „Ekonomska diplomatija“. Od marta 1999. godine zaposlen je u Ministarstvu spoljnih poslova gde je radio u Direkciji za imovinsko pravne i finansijske poslove ministarstva, a zatim u generalnim konzulatima i ambasadama Republike Srbije u Rijeci, Zagrebu i Beču.

Od januara 2009. godine radi u Diplomatskom protokolu. Kao konsultant, radio je na mnogobrojnim projektima širom Srbije. Član je SDPS-a od njenog osnivanja, 2009. godine. Narodni poslanik u sazivu od 2012. do 2014. godine. Godinu dana je radio kao koordinator SDP Srbije nakon čega je izabran na mesto predsednika Izvršnog odbora.

Gogić je bio i direktor JP Emisione tehnike i i veze.

N1/Nova SPreuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.