U Leposaviću slučajno samoranjavanje, u Zubinom Potoku fizički napad

Muškarac srpske nacionalnosti prijavio je policijskoj stanici u Leposaviću da je slučajno oružjem ranio sam sebe, dok je u Zubinom Potoku žena, takođe srpske nacionalnosti, prijavila fizički napad – saopšteno je iz Kosovske policije. 

Incident u Leposaviću dogodio se u petak veče, a po dolasku policijskih jedinica na lice mesta, pronađena je i oduzeta lovačka puška. Osumnjičeni je odveden u mitrovičku bolnicu. 

Odlukom tužioca, slučaj koji je okarakterisan kao posedovanje oružja bez dozvole odnosno slučajne povrede – ide redovnim postupkom. 

Juče popodne, jedna Srpkinja u Zubinom Potoku prijavila je da su je nakon što je otišla u kuću svog bivšeg supruga da uzme svoje stvari fizički napali članovi njegove porodice – dva muškarca i jedna žena. 

Ona je medicinski zbrinuta, a slučaj koji je okarakterisan kao napad je pod istragom. Nije prijavljeno da li je neko i priveden.

Comments

commentsPreuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.